Fotex d.o.o. Nedeljanec

Home Tradicija

Tradicija

E-mail Ispis PDF
O nama

Fotex d.o.o.
(FOšnar TEXtil) je poduzeće u privatnom, obiteljskom vlasništvu, osnovano 1990. godine kao poduzeće za proizvodnju tekstilnih odjevnih predmeta.

U prvih nekoliko godina radili smo "lohn" poslove za strane partnere (ženska konfekcija) i to u iznajmljenim poslovnim prostorima. Rad za inozemne partnere omogućio nam je da dobijemo potrebno iskustvo u kontroli kvalitete proizvodnog procesa, koje će nam kasnije biti vrlo važno za stvaranje vlastitih proizvoda prepoznatljive kvalitete.

1994. godine djelatnost poduzeća prebačena je iz Varaždina u Nedeljanec, gdje smo izgradili vlastiti poslovni prostor (cca 600m2). Usporedno s preseljenjem, pokrenuli smo i vlastitu robnu marku FOTEX koja je postala jedan od najpoznatijih sportskih brandova u Hrvatskoj.
Ažurirano ( Utorak, 13 Travanj 2010 07:27 )  

O Fotexu

Fotex d.o.o. (FOšnar TEXtil) je poduzeće u privatnom, obiteljskom, vlasništvu osnovano 1990. kao poduzeće za proizvodnju tekstilnih odjevnih predmeta. Sa kvalitetnom proizvodnjom, velikim proizvodnim kapacitetima, poslovnom logikom da jednako cijenimo i velike i male kupce ostali smo lideri na tržištu sportske odjeće... Više...

Fotex Nedeljanec

Fotex