Fotex d.o.o. Nedeljanec

Home Vijesti Fotex na Hrvatskom sajmu nogometa

Fotex na Hrvatskom sajmu nogometa

E-mail Ispis PDF
100521_sajam-nogometa

Nakon travanjskog SKOK-a, Sajma sporta i slobodnog vremena, vodeći nacionalni proizvođač sportske odjeće predstavlja se i na Hrvatskom sajmu nogometa, koji se od 21. do 23. svibnja održava u Boćarskom domu Zrinjevac.

U sklopu trodnevnog Sajma održat će se čitav niz programa, stručnih skupova, demonstracija nogometnih škola, među kojima će se predstaviti i Škola nogometa Fotex NK Nedeljanec. Demonstrirat će se i oprema za trening, također jedna od značajnih grupa produkata iz naše ponude, također i sportska obuća te odjeća za slobodno vrijeme. Fotex je jedan od ukupno 40 izlagača na prvom Hrvatskom sajmu nogometa.

Kompletan program HSN-a možete pogledati ovdje.

 
webshop2

Posebno ističemo

Lopte Samba Lenz Sala lopta_samba-lebz-sala_isticemo Nakon dvije godine testa kvalitete, novi model odlične Samba futsal lopte.
Bogati školski program trening-lopte_isticemo Školski program proširili smo za nove odbojkaške i rukometne lopte, vijače, razna pomagala...
Jakna Sturm jakna Stigli su hladniji dani, ugrijte se kvalitetno toplim jaknama model Sturm.

O Fotexu

Fotex d.o.o. (FOšnar TEXtil) je poduzeće u privatnom, obiteljskom, vlasništvu osnovano 1990. kao poduzeće za proizvodnju tekstilnih odjevnih predmeta. Sa kvalitetnom proizvodnjom, velikim proizvodnim kapacitetima, poslovnom logikom da jednako cijenimo i velike i male kupce ostali smo lideri na tržištu sportske odjeće... Više...

Fotex Nedeljanec

Fotex