Fotex d.o.o. Nedeljanec

Home Vijesti Medveščakovci u reklami za Iso-sport

Medveščakovci u reklami za Iso-sport

E-mail Ispis PDF
100901_reklama-vindija

U novoj, visokobudžetnoj reklami Poslovnog sustava Vindija za izotonički napitak Iso-sport, u glavnoj su ulozi hokejaši Medveščaka u novim, Fotexovim dresovima.

Kao što je poznato, u sezonu 2010./'11. KHL Medveščak ušao je s novim sportskim opremateljom. Fotex d.o.o. oblači Medvjede, a jednu od najatraktivnijih promocija novi je dres iz Fotexove produkcije dobio kroz visokobudžetni video klip, kojeg je za Poslovni sustav Vindija izradio proslavljeni Luminus Studio. U samoj reklami vojska sportaša koje sponzorira Vindija provlači se na rubu snaga nepreglednim pješčanim dinama, a da bi taj pohod, koji simbolizira i sve napore njihova sportskog puta, završio željenim uspjehom, tu je spasonosni izotonički napitak Iso-sport. Glavnu rolu među brojnim sportskim ambasadorima Vindije imaju upravo naši Medvjedi, koji se – upravo zahvaljujući Iso-sportu – uspješno vraćaju u igru!

Kompletan video klip iz produkcije Luminusa možete pogledati ovdje.

 
webshop2

Posebno ističemo

Lopte Samba Lenz Sala lopta_samba-lebz-sala_isticemo Nakon dvije godine testa kvalitete, novi model odlične Samba futsal lopte.
Bogati školski program trening-lopte_isticemo Školski program proširili smo za nove odbojkaške i rukometne lopte, vijače, razna pomagala...
Jakna Sturm jakna Stigli su hladniji dani, ugrijte se kvalitetno toplim jaknama model Sturm.

O Fotexu

Fotex d.o.o. (FOšnar TEXtil) je poduzeće u privatnom, obiteljskom, vlasništvu osnovano 1990. kao poduzeće za proizvodnju tekstilnih odjevnih predmeta. Sa kvalitetnom proizvodnjom, velikim proizvodnim kapacitetima, poslovnom logikom da jednako cijenimo i velike i male kupce ostali smo lideri na tržištu sportske odjeće... Više...

Fotex Nedeljanec

Fotex