Fotex d.o.o. Nedeljanec

Home Kvaliteta i proizvodnja

Kvaliteta i proizvodnja

E-mail Ispis PDF
O nama

S obzirom da je posljednjih godina tržište preplavljeno jeftinim i nekvalitetnim proizvodima iz Kine, Italije, Turske itd., shvatili smo da na tržištu možemo opstati samo ako kupcima ostanemo prepoznatljivi po iznimnoj kvaliteti i poslovnoj korektnosti.

Iako smo i dalje prisutni u segmentu klasičnih sportskih dresova i trenirki, naš najjači tržišni ''argument'' postala je kvaliteta proizvoda, brzina isporuke, mogućnost prilagođavanja željama kupaca, mogućnost izrade i malih i velikih serija, mogućnost brze izrade proizvoda u svim veličinama...

S kvalitetnom proizvodnjom, velikim proizvodnim kapacitetima, poslovnom logikom da jednako cijenimo i velike i male kupce, postali smo lideri na tržištu sportske odjeće, te smo se uspjeli nametnuti u još jednom segmentu tržišta.

Radi se o rastućem tržištu reklamnih i promocijskih materijala. Naš odjel digitalnog tiska koristi dva velika sublimacijska printera (Mimaki) s mogućnošću beskonačnog tiska, širine 160 cm, na sve vrste tekstila (od cerada do laganih materijala). Također koristimo i printer/cutter Roland SP300 za izradu naljepnica za oslikavanje vozila, reklamnih tabli, te za izradu višebojnih preslikača na odjevne predmete (majice, dresovi, trenirke, kape).

U ovom trenutku Fotex zapošljava 38 djelatnika.
ŽELITE NAM SE PRIDRUŽITI?
Ažurirano ( Utorak, 13 Travanj 2010 08:09 )  

O Fotexu

Fotex d.o.o. (FOšnar TEXtil) je poduzeće u privatnom, obiteljskom, vlasništvu osnovano 1990. kao poduzeće za proizvodnju tekstilnih odjevnih predmeta. Sa kvalitetnom proizvodnjom, velikim proizvodnim kapacitetima, poslovnom logikom da jednako cijenimo i velike i male kupce ostali smo lideri na tržištu sportske odjeće... Više...

Fotex Nedeljanec

Fotex